Minu jaoks uus algus !

23 märts

Tere !
Mu tuju eile oli sama halb nagu tänane ilm. Täitsa häbi on teie ja enda ees, et viimsel kahel nädalal läks toiduga natuke halvasti. Mu iseloom ei pidanud vastu shokolaadile, kommidele ja koogile. Olen alati suutnud vastu panna, aga seekord mitte. No ma ei tea miks :(
Mul tekib kommi suhu pannes tunne, et ah kui juba, siis juba. Siis sööngi teise, kolmada ja neljanda. Pärast õhtul kui jälle midagi head silma jääb, siis pistan jälle suhu ja ise mõtlen samal ajal, et enne sõin nkn kommi ja mis see siis ära ei ole. NO PUHAS LOLLUS JU !


Igatahes olen tänasest rajal tagasi! Tegin ka liitumise ära Fitlap.ee'ga, mis on kaalustalla kavade väike pereliige. Kõik toitumispõhimõtted on samad, paljud retseptidki samad, aga Fitlapis on retsepte veel rohkem ja mugavamalt on välja toodud asendused. Samuti on seal sees laktoosi- ja gluteenivabad toidud ja saab koostada poenimekirja ja arvutab ka kogused välja Siimule. Vaat kui lõbus elu!

Täna oli plaanis jooksma minna, aga selline koerailm ei võimaldanud isegi bussist korterini normaalselt kõndida. Täitsa lõpp, mis ilm. Ootasin just,et rulluisutama minna, aga kevad pööras tulemise asemel hoopis selja.


Vaheajal oli selleeest ilm mega super ja sain nii jooksmas kui jalutamas käidud. Samuti külastasin jälle Väimelas süvavee-aeroobikat, mis mulle meeletult meeldib, aga kahjuks Tallinnas minu spordiklubis seda polnud. Süvavee-aeroobika pole mitte nii väga võhma arendamiseks, vaid treenib kõiki lihaseid ja ka süvalihaseid. Harjutusi teha on raske, sest jalad põhja ei puutu ja vee peal hoiab sind ainult vöö. Tänu sellele pead sa hoidma hästi oma rühti ja pingutama harjutusi tehes, et keha ei vajuks ära. Minu arust on väga super trenn ! :)

Ega ma muidugi koguaeg ei patustanud. Sõin ka neid toite, mida pidi. :) Sain grillitud ja banaanipannkooke nauditud :) Nii hea oli.
Tegin ka banaanipannkoogi retseptipõhjal õunakooki. Ka mu emale meeldis see väga :)


Meeldejäävamaks võin eelmisest nädalast pidada väikest tee joomist koos kahe naisega Võrust, kes samuti toituvad kaalustalla.ee ja fitlapi kavade järgi. Vahetasime muljeid ja jagasime nippe. Nii tore oli ja sain palju inspiratsiooni ja tahtmist juurde. Aitäh, Enelii ja Tuuli !

Kas keegi oleks huvitatud ka lugemast/vaatamast sellel nädalal väikest pildiblogi ? Lisaksin siia igapäev pildid toitudest, mida ma söön :) Kas on väärt idee ? :)  

Seniks olge kõik tublid ja mitte nii laisad kui mina :) Luban tõesti, et enam reelt maha ei kuku ja annan 10.aprillil oma uuest kaalumisest teada, kas midagi on ka maha läinud :)


You Might Also Like

2 kommentaari

  1. Toidupildid minu arust kõige huvitamad, meeldiks väga :)

    VastaKustuta
  2. Mulle ka väga meeldiks, kui kõik toidupildid siia ka paneksid :D

    VastaKustuta

Subscribe