10 põhjust miks olla õnnelik ja hunnik pilte

17 november

Tere õhtust kõigile!


Irooniline on see, et praegu kirjutan sellise pealkirjaga postitust pisarad silmist pühkides. Pinged ja emotsioonid löövad peakohal lainetena kokku ja lihtsalt ei suuda ennast kokku võtta. Kõige on korraga liiga palju. Liiga palju kohustusi, liiga palju emotsioone ja liiga vähe aega selle kõigega tegelemiseks. Otsustasin selle postituse teha, kuna lugesin hiljuti Laura blogist üleskutset leidma enda jaoks need 10 asja, miks olla õnnelik. Praegu vist tuleb mul tõesti seda teha, et leida väikegi positiivsus täna õhtusse. 

Enne veel, kui jõuan oma 10 punktini tahtsin rääkida teile oma eilsest trennielamusest. Käisin esimest korda elus proovimas TRX'i. No supervahva trenn oli! Ausalt. Kõndisin hommikul 7.45 Fitness Saali ning alguses olin seal treeneriga ainult kahekesi. See oli muidugi väga hea, sest ta sai mulle ära näidata kõik tähtsamad asjad, mida algaja peaks meeles pidama. Kella 8ks oli kohale tulnud veel 2 naist. Nii me siis neljakesi trenni tegimegi. :) Näib, et hommikustesse trennidesse inimesed lihtsalt ei jõua tulla, aga selle eest oli jälle ruumi ja vabadust rohkem. Seda, milline TRX välja näeb, saate vaadata youtubest kõige paremini, aga võin öelda, et kindlasti on see proovimist väärt ja väga cool.
Tegime igale lihasgrupile 2 seerias 4 harjutust. Igat harjutust tegime u 45 sekundit. Mõnega tundus küll aeg üliaeglaselt mööduvat. Minu valikutesse jääb TRX teinekordki ja kui te küsite, kas võttis läbi ka, siis aus vastus on see, et täna annavad käed mõnusalt tunda.
Nii, nüüd tuleme tagasi 10 punkti juurde. :)

10 PÕHJUST MIKS OLLA ÕNNELIK

Ma olen õnnelik, sest...

 1. ... mu kõrval on kõige kõige parem inimene, keda oma ellu tahta. Siim on mulle toeks iga päev, iga tund, iga minut ja iga sekund. Ta vist annaks kõik, et mul oleks kõik hästi ja ma oleks rahul. AITÄH SULLE! :) 
 2. ... ma saan sõita nädalavahetusel KOJU! Eemale linnakärast, eemale muredest, eemale kõigest, mis siin Tallinnas on. Võrumaa küngaste vahel on kõige parem elada ja mul on kõige parem kodu!
 3. ... Võrumaal elab mu kõige armsam ema ja maailma vingeim vanaema. Mäletan, kuidas olen nende kahe naise üle olnud terve oma elu uhke. Ma olen uhke oma ema meeletu töökuse ja sihikindluse tõttu. Olen uhke, et ta oli mulle igal sammul toeks. Saan olla uhke siiani, et mu ema on just selline, nagu ta on.
  Minu vanaemagi kadestasid kunagi kõik mu klassikaaslased. Ta oli nii armas ja tore. Muidugi need kõige paremad pannkoogid, mida ta hommikuti meisterdas ja praekartulid, mida käisime klassikaaslastega pärast tunde söömas. Oh, see ei lähe kunagi meelest.
  Perekonnas on alati lahkarvamusi ja alati ei oska me oma tänulikkust väljendada, aga ikkagi on nad kõige kallimad ja südamele kõige lähedamal! 
 1. ... olen läbi teinud tohutu muutuse oma välimuses kui ka iseloomus. Need kaotatud kilod ei ole mõjunud ainult välimusele. Olen nüüd kümneid kordi enesekindlam ja ma armastan ennast selle eest, et teekonna ette võtsin. Ma saan nüüd kanda selliseid riideid, mis mulle meeldivad ja tunda ennast hästi!
 2. ...ma õppisin jooksma. Ma armastan joosta ja olen nii uhke, et suutsin poolamaratoni läbida ja samas sellest rõõmu tunda. Ma olen uhke, et ei jätnud pooleli, kui oli raske. 
 3. ...ma olen koolis nii kaua vastu pidanud. Oi kui palju kordi olen ma nende aastate jooksul gümnaasiumis vaadanud silmitsi stressi, pinge ja kurbusega. Olen tihti tahtnud katkestada ja alata nullist. Praegu võib olla küll raske, aga tean, et kuidagi saan ma ikka hakkama ja ainult koera saba on jäänud veel ületada.
 4. ...ma jõuan teha trenni ja väärtustada  tervist. 
 5. ... ma olen tõestanud ennast kokanduse alal ja mulle on antud võimalus teha ka midagi ära.  Juba üks väike pudrukonkurss tõi mulle sellise tähelepanu ja kuulsuse, mida poleks osanud oodatagi. Ma sain teada, et mul on meeletult palju toetajaid ja jälgijaid. Lisaks olen õnnelik, et saan oma retseptidega teha ka teisi oma ümber õnnelikuks. 
 6. ... ma saan teistele olla eeskuju ja anda motivatsiooni. Ma olen siiralt õnnelik kõigi kirjade üle, mis te mulle saadate. Südame teeb soojaks ja hea on teada, et saan kedagi kasvõi natukene aidata. Aitäh teile kõigile! 
 7. ... VARSTI ON JÕULUD! Jõulud on olnud alati mu lemmikaeg. Muusika, küünlad, piparkoogid, glögi jnejne. Kõik see on lihtsalt ülimalt fantastiline. MA ELAN JÕULUDE NIMEL! Kas teate, et minu suguvõsa käib aastaid ja aastaid jõulude ajal koos. Sõidame üle Eesti Võrumaale kokku, et laulda, tantsida, kinke jagada ja lihtsalt koos olla. Ma armastan seda! :) 
Lubasin teile jagada ka pilte fotosessioonist, kus käisime koos Siimuga. :) Pilte oli niii nii palju, aga teile ma jagan oma lemmikud! :) 

You Might Also Like

20 kommentaari

 1. Nii armas, kaunis ja siiras noor naine oled! Rõõmu ja jaksu!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ma tänan kogu südamest! :) Jaksu läheb tõesti vaja! :)

   Kustuta
 2. Ei väsi ütlemast, et oled SUPER!!

  VastaKustuta
 3. Ei väsi ütlemast, et oled SUPER!!

  VastaKustuta
 4. Väga tubli ja vapralt edasi. Sa teed paljudele oma vanustele silmad ette ;) väga asjalik

  VastaKustuta
 5. Ilus ja tubli Helena! Kui on tunne, et lained hakkavad üle pea kokku lööma, siis võta korraks aeg maha. Kasvõi üks päev lihtsalt ole, tee seda mida iganes tahad, kasvõi laiskle. Tundmata süümekaid, puhka. Ja elu muutub taas ilusaks ;)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Kahjuks ei saa endale lihtsalt lesimist lubada, siis jääksid paljud olulised asjad tegemata, mille tähtaeg tiksub. Aga homme võtan korraks aja maha ja teen nii palju asju ära kui võimalik, niiet edaspidi oleks lihtsalt kergem :)

   Kustuta
 6. Gümnaasiumi lõpp võib olla stressirikas, aga pea vastu. Jõudu, et kõik saaks tehtud ja elan sulle isegi siit UK-st kaasa:) PS: väga kaunid pildid ja ausalt öelda on isegi su ema ikka väga ilusaks muutunud.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Mu ema on tõesti võrratu! :) :) Nagu 20 aastat noorem, kui enne :) :)
   Ja üritan tubli olla :)

   Kustuta
 7. Super hea oli lugeda nii siirast ja armast postitust! Just rasketel hetkedel tulebki mõelda kõigele heale. Jätka samas vaimus!:) Pean mainima ka, et pildid on üli kaunid :)
  Minagi olen juba ammu-ammu jõuluootuses, jõulud on lihtsalt parim aeg :)

  VastaKustuta
 8. Mulle jubedalt meeldib su juuksevärv. Kas sa lased juuksuril värvida või värvid ise kodus? Ja kui värvid kodus mis värviga? Lihtsalt supper ja väga motiveeriv oled :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Hei! :) Olen viimasel ajal ise värvinud. :) Peaks olema hetkel Garnieri Olia. :)

   Kustuta
 9. Ma käiks hommikuses TRXis kui see algaks kell 7, mitte 8. Aga pean õhtustega leppima. Super trenn ikka.

  VastaKustuta
 10. Ütlen uuesti - SA OLED PARIM JUMAL! 12. b on legendaarne!

  VastaKustuta
 11. Uskumatu, et oleme sama vanad, kuid võiks öelda, et sa oled nii 5 aastat kindlasti vanem! :)
  Kaunis-ilus!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Jaa, näen tõesti vanem välja kui olen :)
   Aitäh sulle!:)

   Kustuta

Subscribe