EBA 2018 - pettumus

28 mai


Hei hei! 
3 päeva on jäänud veel Eesti Blogiauhindade hääletuse lõpuni ja sellel korral pole ma asjast üldse nii elevil, kui olin eelmisel aastatel.  Miks? Kohe jutustan teile. 


Marimell on EBA korralduse poole pealt saanud igal aastal kuhjaga puid alla. Küll ei meeldinud inimestele koht, küll auhinnad, küll toit ja eelmisel aastal kiruti veel Ženjat ka. Ma üritasin küll eelmisel aastal Mari-Leenu natuke kaitsta ja Ženja ongi Ženja ja minule läks ta huumor eelmisel aastal vägagi peale. Kõik oli tibenstobens. Ja Mari-Leen teeb ka ju üksinda suurt tööd, et seda korraldada, kuid sellel aastal puudutas mõni probleemkoht ka isiklikult mind. 

Tänavustel  blogiauhindade jagamisel jätavad kandideerimata paljud "suured" blogijad, kellel oleks olnud kindlad võidud oma kategooriates taskus. Ka mina oleksin peaaegu jätnud sellel aastal oma blogi esitamata ja natuke kahetsen, et seda ei teinud. Mitte seetõttu, et oleksin nina püsti ajanud ja öelnud, et ma olen 2 aastat järjest kolmandaks jäänud ja nüüd olen hull tegija, vaid seetõttu, et minu kategooria oli algselt üldse välja jäetud. 

Kui oma nime kirja hakkasin panema, ei leidnud ma terviseblogi kategooriat mitte kusagilt. Olid ainult trenni-ja spordiblogid. Aga sorri, ma pole päris trenniblogija, sest väga eeskujulikuks trennitajaks mind küll pidada ei saa. Praegugi pole pea kuu aega trenni jõudnud.  

Ma olin reaalselt marus, sest tervis on kõige olulisem asi, mille eest inimesed hoolt kandma peaksid ja wellness blogindus on tõusev trend kogu maailmas. Ma saan küll aru, et blogiauhindade korraldaja ei pea tervisest suuremat lugu, aga mina ja paljud teised inimesed peavad. 

Tõstsin kohe Blogiauhindade facebooki lehel kisa, sest see reaalselt pani mu nii kõvasti põlema. 

Minu suure kisamise peale lisas siis Mari-Leen kokandusblogi kategooriasse juurde ka sõna terviseblogi, ehk kokku tuli "Kokandus- ja terviseblogi" kategooria. Täielik absurd!! Terviseblogi ei pea ilmtingimata olema kokandusblogi.  

Registreerisin ennast küll sinna ära, aga olen nagu üksik hunt lambakarjas, sest kõik blogijad, kellega olen eelnevalt ühes kategoorias olnud, on trenniblogide all. Mina võistlen hoopis Retseptisahtli blogiga ja see pole ju kuskilt otsast aus või normaalne.  Kõige kurvem on see, et paljud ei leia mu blogi isegi õigest kategooriast üles, sest keegi isegi ei vaata kokandusblogide alla. Ja see kui ma aastas 2 korda retsepte jagan, ei tee minust kokandusblogi. Tahaks reaalselt kõik kuu peale saata. 

Heameelega ei läheks sinna jagamisele üldse, aga kuna tahan väga näha paljusid trenni- ja spordiblogijaid, kellega muidu olen kategooriat jaganud, siis ikka lähen. Kuigi mul on piinlik... Eriti piinlik korraldaja pärast, kelle jaoks on tervis täielikult tagaplaanil. Tervis on elu alustala ja kui pole tervist, ei saa me ka sportida, kokata, pildistada, teha aiandusblogisid või mis iganes kategooriad seal veel olid.  

Uhhh, igatahes mina olen sellel aastal pandud väga kehva olukorda.

Ehk kõik minu armsad 3120 sõpra, meil on veel võimalus näidata kui oluline on terve keha ja vaim. Hääle saad anda sellel lingil https://eba.marimell.eu/eba2018_h/   Aga kellele läksid minu hääled? 

Väga muheda jutuga tüdruk. Tundub  nii siiras ja aus. Mulle meeldib! :) 

ARVAMUSBLOGID: Näljane Nelik
Nii kifid tüdrukud, kelle tegemisi olen ma algusest peale jälginud. Lisaks jagame ühte kirge, milleks on söömine :D 

PERE- JA BEEBIBLOGID: jummeljuurikas.wordpress.com
Üdini aus veganist ema, kes elab Inglismaal. Jällegi väga vahetu ja äge blogi, millel silma peal hoian. Mulle meeldib ausus, mitte sisseostetud reklaam. 

SPORDI- JA TRENNIBLOGID: 
Selle kategooriaga oli raskuseid, sest kõik on nii omad inimesed, seega valisin 2 emaili alt mitu korda, et kõigile lemmikutele saaks hääled. :) 

iseoledpaks.ee - Mariliisi muhe jutt on võlunud mind juba algusest peale. Lisaks on tegemist ülikifti naisega! :) 

lauriita.eu - Laura on taas inimesena ülimalt armas. Jällegi olen jälginud tema tegemisi algusest peale ja rõõm on näha, et ta on nüüd oma elus leidnud selle, mis ta silma särama paneb. 

regiinatrennijutud.wordpress.com- Regiina on täielik IRONWOMAN! Seda igas mõttes. :) Naine, kelle sihikindlust ma austan ja kelle maailmavaade meeldib mulle 1110% Sa oled imeline naine, Regiina! :) 

Ja siis Võru jooksupoiss Jürgen sportlio.com/jurgen-kulm, kes on taas meeletu sihikindlusega ja pürgib kindlasti tulevikus suurtele poodiumitele. 

Patt oleks jätta hääletamata ka youtube.com/c/theaestheticproject Aestethicu poiste poolt, sest nad on nii naljakad, ausad ja tublid! 


Kuna ma väga palju blogisid ei loe, siis nimekiri tuli üpris lühike! :)

Kes sinu lemmikud olid? 

You Might Also Like

1 kommentaari

  1. Ma hakkasin kokandusblogidest mööda minema, kui hääletasin, sest teadsin, et neid ei loe, aga kuskilt jäi kogemata sinu blogiaadress silma. Ja mõtlesin küll enda peas, et miks selles kategoorias... et pole ju kokandus (ma seda gtervseblogi osa ei lugenud kiiruga... aga samas teisi tervseblogijaid silma ei jäänud... samas ei klikkinud neid ka läbi).

    VastaKustuta

Subscribe